Jan
24
2010

canada goose salgUn6Bz

13 utrolig skumle barn

Du aldri virkelig tenke på hvordan dystre noen barnerim og barnesanger er før du synger dem rett inn i ansiktet til din babe. Så rosa! Så uskyldig! Så uvitende om en verden der en mor ville uforklarlig sette en vugge på toppen av et tre for å rocke, og deretter synger en lystig liten melodi når babyen faller ut av treet, vugge og alt! Whee! Vi har det gøy nå, barn!

Egentlig mange tradisjonelle rim gav ikke ment å være morsomt i det hele tatt. De var ment å skremme barn, langs Rett modell. Ja, jeg tror følgende skumle rim vil gjøre det bra.

Jeg leste et sted at Rockabye baby ble faktisk skrevet av en engelsk innvandrer som så hvordan indianar mødre rystet sine babyer til å sove. Tilsynelatende de setter dem i vugger laget av never og hengt dem fra trærne slik at vinden skulle rocke dem. Hvis treet grenen brakk, ville hele vugge falle, men babyen ville være trygg i vuggen. Eller så jeg leste. Likevel, jeg don tror de fleste barn nå ville vite det, eller ville ha lest det, og ITW Ould fortsatt være skremmende.

Hva om Three Blind Mice ?? Ikke bare er de fattige ting BLIND, men bonden kona kutter deres haler. Det litt kaldt.

Jeg kjøpte en gammel Mother Goose bok for 25 cent fra min by bibliotek. Den ble trykt i 1956. Jeg skjønte det ville være en fin bok for min sønn. Etter å ha lest den første høyt for min sønn og finne ut at den gamle kvinnen som bodde i en sko sultet og slo hennes barn, bestemte jeg meg for å skjerme resten før du leser dem til min sønn. Vel, er at boken nå satt bort siden de fleste av diktene er om barn å bli slått.

Jeg skjønner tankene rim lett forklarlige og morsomme for barna, spesielt hvis de har en dans å gå med dem som rundt Rosie jeg don tror at barna ser dem som skumle fordi de ikke egentlig vet hva skumle er heller ikke de forstår hva døden er virkelig .

Som forelder jeg kan finne noen av dem grusomme eller skumle, eller hva, men jeg kommer ikke til å avstå fra å lese en barnerim til barnet mitt på grunn av det. Heller ikke vil jeg ikke fortelle eventyr fordi originalene var grusomme og skumle hvis jeg gjorde det da jeg sitte igjen med Disney-versjoner, og mens jeg ikke noe imot karikaturene historiene selv er kjedelig, og alle vokser opp uten en mor eller far eller foreldre i generelt så jeg heller ha Grimm historier enn Disney anyday.

Når disse barnerim ble skrevet, var død overalt, det var en del av livet som du alltid fikk utsatt for. Barn vokste opp å vite om døden, fordi sjansene var at de hadde en liten søsken som døde i barnets fødsel eller av en barnesykdom. De barnerim var en måte å ta lett på det å spare seg tilregnelighet.

Også har du noen gang lest teh opprinnelige grimm eventyr? ikke så fint i forhold til hva vi lytter til i dag. The Little Mermaid endte opp med å drepe seg selv ved å hoppe i havet da hennes prins giftet seg med noen andre, for eksempel.canada goose salg

De gamle Mother Goose rim ble skrevet som allegorier og warmings til barn om å oppføre seg, noe helt tapt på barn i dag. Noen ble skrevet som politisk satire i en tid da døden for landssvik var meget mulig. Dette er et skritt tilbake i tid, bør vi omfavne dem fir deres litterære abd historisk verdi. Er vi så skjevt i vår tenkning at vi bare kan se eller faktorer. Hva blir det neste holder Bibelen fra våre barn fordi mennesker døde i det, eller Solomon gjenget for å dele barnet i to for å finne identiteten til den sanne mor, etc !? Hvor trekker vi grensen !?

Jeg tror at disse blir tatt altfor bokstavelig. Små barn ikke leser så mye inn i rim. Faktisk er de fleste små barn skjønner selv få alle ordene riktig i første omgang. De fokuserer på rytme og rim ord og bevegelser som går med dem (hvis noen). Hvis barnet er gammelt nok til å starte avhør betydningen, så for all del prøve og finne ut av det sammen. Hvis barnet ditt stiller frykt som svar på rim, så du trenger å diskutere deres frykt og hjelpe dem å håndtere følelsene eller bare slutte å bruke dem. Det er så enkelt. Har vi virkelig må våre barn fra alt som kan være skummelt eller skremmende? Hvordan ellers blir de å lære å takle slike følelser hvis vi aldri la dem oppleve dem? Og om likvogn sang som ikke er skumle, det er vitenskap og liv, ormer krype inn og ut, spise guts og spytte dem ut. Mine preschoolers elsker den sangen!

Jeg skjønner tror det så mye å ignorere det historiske aspektet, eller at barnet død var (og fortsatt er) en realitet så mye som når du begynner å bli gammel nok til å forstå ordene, du kommer til å lure på hva slags syk person har gjort dem opp. Du har sannsynligvis være for ung til å forstå at rim kan ha en politisk aspekt, eller at det kan ha vært bare en advarsel til barn. Det er noen ting som jeg skulle ønske jeg ikke hadde lest før jeg var minst tjue som jeg leste da jeg var elleve.

Dette nettstedet gir informasjon av generell karakter, og er utformet for pedagogiske formål. Hvis du har noen bekymringer om din egen helse eller helsen til barnet ditt, bør du alltid konsultere med en lege eller annet helsepersonell.

Objavil: cabron        Kategorije: Uncategorized        Brez komentarjev

Brez komentarjev »

RSS feed za komentarje na to objavo. TrackBack URI

Komentiraj objavo

Èe želiš komentirati, moraš biti prijavljen.
Creative Commons License

p4b.nu is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Slovenia License.

Mashin' it BrandNu style | We also Twitter | Contacts, inquiries and DJ bookings via contact [at] p4b.nu
Design by Ozren :: template by #kruh :: developed and hosted by APPoteka
Inspired by WordPress - Code is poetry
Entries and comments feeds Valid XHTML and CSS ^Top^